ZIELER HEAYVYWEIGHT PAPIER A4 25SHEETS 225GRAM SMOOTH


Art. nr.: 0000100420

€ 7,50
Aantal:


Online op voorraadExtra zware kwaliteit papier dat veel kan verdragen en dat zorgt voor een stevig kunstwerk!

Voor iedereen die veel verschillende media en technieken gebruikt.

Heavy weight cartridge paper. De naam doet misschien vermoeden dat dit papier voor de printer (inkcartridges) is, maar niets is minder waar. Dit papier heet cartridge papier omdat het gebaseerd is op het papier dat héél vroeger gebruikt werd om papieren kogels(cartridges) te maken. Ondertussen bleek het ook een uitstekend receptuur voor tekenpapier te zijn en inmiddels is cartridgepapier het favoriete papiersoort van vele kunstenaars.

Dit cartridgepapier is van extra zware kwaliteit, namelijk 225 gsm per blad. Dit leunt qua dikte tegen een dun karton aan en daarmee is het extra stevig. Je hoeft niet bang te zijn voor bobbels bij (lichte) wassingen of doordrukkende inkt en dat maakt dit papier uitstekend geschikt voor vele toepassingen en materialen zoals acrylmarkers, acryl, lichte aquarelwassing, tekeninkt en gouache. Gebruik je dus veel verschillende media en wil je een hoge kwaliteit tekenpapier, dan is dit jouw match!

Eigenschappen:

  • A4 formaat.
  • 25 vel per blok.
  • Papier van 225gsm.
  • Ontwikkeld in samenwerking met kunstenaars!
  • Zuurvrij, dus het papier vergeelt niet.

Wil jij een lekker stevig papier waarmee je alle kanten op kunt? Bestel dan nu dit heavy cartridge papier!Art. nr.: 0000100420
Merk Zieler
EAN 0604565115911
Kleuren Wit
Oppervlakte Glad / Satiné
Aantal vellen 25
Papierformaat A4
Gewicht 225GR
Bindwijze Éénzijdig gelijmd
Hoeveelheid Blok
Voorblad Softcover
Soort bedrukking Blanco