CANSON THE WALL ROL GRAFITTI-PAPIER 100X500CM 200GRAM


Art. nr.: 0000101246

€ 37,75
Aantal:


Online op voorraadThe Wall van Canson is een papier voor graffitikunstenaars, designers en illustratoren dat dezelfde voordelen heeft als werken op een muur want het is bestand tegen markers en spuitbussen op basis van alcohol.
Dankzij een uniek productieproces, laat het papier geen inkt door, zelfs na meerdere lagen.
Het is glad, stevig (220gr.), extra wit, uitstekend voor volvlakken en voor kleurcontrast. Wordt gebruikt voor het tekenen van scherpe lijnen zowel met een brede als fijne marker en kan tweezijdg gebruikt worden zonder doorbloeden.

Rol van 1 meter breed en 5 meter lang.Papier met uitstekende eigenschappen voor markers, en gegarandeerd geen bleedthrough

Uniek markerpapier dat aan twee kanten te gebruiken is

The wall lijn van Canson is een zeer uniek soort marker/multimedia papier. Uniek is dat het aan twee zijdes gelijmd is op een vochtafstotende kern. Dit houdt in dat je op allebei de kanten kunt tekenen en je nooit last zult hebben van inkt die doorschijnt aan de andere kant. Hierdoor is het ten opzichte van het meeste markerpapier ook nog eens lekker stevig met 220 gr/m2 zonder dat dit papier overdreven veel inkt uit je stift opzuigt.

Dit papier is geschikt voor vele media. De reden waarom het zeer geliefd is binnen de grafische kunst heeft te maken met de brede toepassingen. Door de helderwitte kleur komen de kleuren extra goed naar voren. Door het zeer gladde oppervlak kunnen er makkelijk strakke en scherpe lijnen getrokken worden en drogen grote vlakken egaal op.

Eigenschappen:

  • Rol van 1 x 5 meter
  • 220 gram
  • Speciale coating in de kern, zodat inkt niet doorloopt
  • Extra stevig markerpapier
  • Bruikbaar aan twee kanten
  • Kleuren drogen egaal op zonder vlekken
  • Helderwitte kleur zodat inkt extra goed tot zijn recht komt

Ben jij op zoek naar een papier dat speciaal ontwikkeld is om te gebruiken met markers? Wil je nooit meer hoeven dealen met inkt die doorloopt en je papier aan twee kanten kunnen gebruiken? Vind je het daarnaast fijn om op een wat dikker papier te werken. Probeer dan nu Canson the Wall.Art. nr.: 0000101246
Merk Canson
EAN 3148950119865
Gewicht 220GR
Hoeveelheid Rol
Kleuren Extra wit
Oppervlakte Extra glad
Papierformaat 100 x 500 cm
Soort bedrukking Blanco